Kestel’de futbol zamanı

Yeşil beyazlıların ücretsiz verdiği eğitimler önceki gün başladı. Futbol okulunda 2001-2008 doğumlu sporcular, 10 antrenör eşliğinde çalışacak.

Kestel’de futbol zamanı

OSMAN GÜNEŞ

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Kestel Belediyespor’un Kaymakamlık ve Halk Eğitim Müdürlüğü ile her yıl geleneksel olarak düzenlediği yaz futbol okulunca çalışmalar başladı. Eğitimlerin ücretiz olması sebebiyle yaz okuluna rekor bir sayıyla 500 öğrenci katıldı. 2001-2008 doğumlu olan 500 minik futbolcu ,Kestel İlçe Stadyumu ve Mandıras futbol sahası olmak üzere iki ayrı sahada çeşitli yaş gruplarımda eğitim olacak. Kestel Belediyespor yaz futbol okulunda sporculara 1 aylık 2 dönem boyunca 10 antrenör eşlik edecek.

Gençler spor yapsın

Önceki gün yapılan Kestel Belediyespor’un yaz futbol okulu açılış törenine konuşan Kaymakam Ziya Polat, Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, İlçe Spor Müdürü Halim Tuğluoğlu, İlçe Halk Eğitim Müdürü Cemal Yıkmış ve kulüp Başkanı Cengiz Bayrak ile sporcu velileri katıldı. Törende konuşan yeşil beyazlı takımın Başkanı Cengiz Bayrak, ‘Bu yıl yaz futbol okulumuzu Kaymakamımızın isteği doğrultusunda Belediye ve Halk Eğitim ile ortaklaşa olarak bedelsiz yaptık. Amacımız yaz ayında miniklere spor yaptırmaktır’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X