Kestel’de kaçak yapıya geçit yok

Kestel Belediyesi’nce ilçe genelinde kaçak yapıyla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalarda, Gölcük, Nüshetiye ve Kayacık Mahalleleri’nde 29 kaçak yapının yıkımları gerçekleştirildi.

Kestel’de kaçak yapıya geçit yok

OSMAN GÜNEŞ

 

Kaçak yapıyla mücadeleden taviz verilmeyeceğini ifade eden Belediye Başkanı Yener Acar, “29 kaçak binanın yıkımı gerçekleştirilmiş olup, önümüzdeki günlerde yıkım diğer mahallelerimizde de devam edeceğiz. Yeni kaçak yapılara da yasal işlem uygulanarak yıkım işlemleri yapılacaktır. Bu nedenle tüm vatandaşlarımıza tavsiyemiz, inşa edilen yapıları devletimizin yasalarına uyarak yapı ruhsatı alarak yapmaları, yapı ruhsatı alınamayan yerlerde de maddi ve manevi zarar görmemeleri için bina yapmamalarını tavsiye ediyoruz. Köy statüsünden mahalle statüsüne geçen yerleşim merkezlerimiz ve çevresinde bina yapmak isteyen vatandaşlarımız, bu alanlar için özel olarak hazırlanmış tip projelerimizi ücretsiz ve yapı ruhsatı harcı olmadan belediyemizden temin edebilirler” dedi

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X