Kestel’de ‘Kaliteli’ eTwinning projeleri ödüllendirildi

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde Ulusal Destek Servisi koordinasyonunda yürütülen eTwinning faaliyetleri kapsamında Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi ile eTwinning Okulu Belgesi almaya hak kazanan öğretmen ve kurum yöneticilerine ödülleri Kestel İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği törende takdim edildi.

Kestel’de ‘Kaliteli’ eTwinning projeleri ödüllendirildi

HABER MERKEZİ

Kestel Halk Eğitim Merkezi’nde salgın tedbirlerine uyularak düzenlenen törene; Kestel Kaymakamı Recep Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Uç, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Bülent Altıntaş, eTwinning il ve ilçe temsilcileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Kestel Kaymakamı Recep Öztürk, öğrenci ve öğretmenleri elde ettikleri başarıdan dolayı kutladı. Öztürk, “Bu başarı, bu mesleği zorunlu olarak değil, severek ve isteyerek yaptığınızın en büyük göstergesidir. Öğrencileriniz hem derslerini daha çok seviyor hem de doğayı ve çevreyi daha iyi tanıma fırsatı buluyor. Öğrencileriniz sizlerin sayesinde daha da şanslı. Hepinizi tebrik ediyorum, emeklerinize sağlık” dedi. Kestel’de yürütülen eTwinning proje çalışmaları hakkında bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Uç da, proje çalışmalarında emeği geçen tüm öğretmenlere gönüllü olarak yürüttükleri bu faaliyetlerden dolayı teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X