Kestel’de kar mesaisi

Yoğun kar yağışı hafta başından itibaren Bursa’yı etkisi altına alırken Kestel’de de belediye ekipleri yolları açık tutabilmek için çalıştı.

Kestel’de kar mesaisi

OSMAN GÜNEŞ

Kestel Belediyesi, yoğun kar yağışına karşı tüm önlemlerini alarak vatandaşın mağdur olmasını engelledi. Kestel Belediyesi karla mücadele ekipleri, ilçede bulunan 35 mahalle, 103 cadde ve 375 sokakta 24 saat kar mesai yapıyor. Kestel’de sistemli bir şekilde karla mücadele çalışması yürüten ekipler, ilçe sınırları içerisinde herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için üç vardiya halinde çalışıyor. Gündüz karla mücadele eden ekipler, gece de buzlanmaya karşı çaba sarfediyor.

KAPALI YOLUMUZ YOK

Kestel halkının günlük hayatını aksatmadan devam ettirebilmesini sağlamak amacında olduklarını belirten Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, “Gerek ilçe merkezinde gerekse mahalle statüsü kanan 28 yerleşim merkezimizde karla mücadele ediyoruz. Ekiplerimiz günün 24 saatinde sürekli görev yaparak yollarımızın açık kalması için çalışıyor. Çalışmalarımızın karşılığı olarak şu anda kapalı yolumuz yok. Belediyemize ulaşan karla ilgili tüm şikayetlerde ekiplerimiz en kısa sürede olay yerine intikal ederek sorunu çözüme kavuşturmakta” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X