Kestel’de muhtarlarla koordinasyon toplantısı

Kestel’de hayata geçirilen ve gerçekleştirilmesi planlanan hizmetlerin değerlendirilmesine yönelik olarak Kestel Kaymakamı Ziya Polat başkanlığında muhtarlarla bir toplantı gerçekleştirildi.

Kestel’de muhtarlarla koordinasyon toplantısı

OSMAN GÜNEŞ

Belediye Başkanı Yener Acar ve ilçe protokolünün katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, Kestel’de 2017 yılı içinde yapımı devam eden ve yapılacak olan projeler, düzenlenecek olan sosyal ve kültürel etkinlikler için yapılacaklar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Daireler arasındaki işbirliği ve koordinasyonun artırarak devam etmesi ve vatandaş odaklı hizmet anlayışının benimsenmesi konusunda görüş birliğine varıldı.

Toplantıda muhtarlar mahallelerindeki sorunları dile getirirken, bu sorunların çözümü için ilgili birimlere talimat verildi. Programın son kısmında ise Gençlik ve Aile Destek Merkezi (GADEM) tarafından katılımcılara bir sunum gerçekleştirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X