Kestel’de şenlik var

Bu sezon 200 bin çocuğa ulaşılması planlanan Büyükşehir Belediyesi Spor Şenlikleri, Harmancık, Nilüfer, Osmangazi ve Gürsu’dan sonra Kestel’de de başladı.

Kestel’de şenlik var

Büyükşehir Belediyesi’nin çocukları spora teşvik etmek amacıyla Milli Eğitim İl Müdürlüğü’yle ortaklaşa düzenlediği spor şenlikleri, Kestel’de de başladı. Şenliğin açılışına, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Milli Eğitim İl Müdür Vekili Mustafa Bilici, Kestel Kaymakamı Ziya Polat, Kestel Belediye Başkanı Yener Acar ve ilçedeki okullarda eğitim gören öğrenciler katıldı. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Harmancık, Nilüfer, Osmangazi ve Gürsu’da büyük ilgi gören şenlikleri Kestel’de de başlatmaktan mutluluk duyduklarını söylerken, bu sezon spor şenlikleriyle Bursa’nın tüm ilçelerinde 200 bin çocuğa ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.

SPORCULAR ARTIYOR

Kestel Kaymakamı Ziya Doğan ise, ilçelerinde başlatılan spor şenlikleri nedeniyle Başkan Altepe’ye teşekkür etti. Belediye Başkanı Yener Acar da Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle yapılan çalışmaların sonucu olarak ilçede spor salonu ve sporcu sayısının her geçen gün arttığını ifade ederken, Milli Eğitim İl Müdür Vekili Mustafa Bilici, okullardaki çocukların sportif ve donanımlı yetişmeleri için her türlü desteği sağlayan Büyükşehir Belediyesi adına Başkan Altepe’ye şükranlarını iletti. 

Şenliklerin açılışı öncesinde, spor şenliklerine katılan öğrencilerden bir grup Başkan Altepe’ye çiçek takdim etti. 

Kestel Belediyespor badminton ve tekvando takımları, yaptıkları gösterilerle nefesleri kesti.

Fiziksel Etkinlik ve Oyun Parkuru’nun ardından Büyükşehir Belediyespor Karizma Şov Grubu’nun gerçekleştirdiği basketbol gösterisi, öğrencilerin büyük beğenisini topladı.

Şenliklerin sonunda Başkan Altepe ve protokol üyeleri, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere madalyalarını takdim etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X