Kestel’de spor konuşuldu

İlçedeki her okuldan seçilen temsilciler, Kaymakam Ziya Polat, Belediye Başkanı Yener Acar ve İl Spor Müdürü Süleyman Şahin’e spor faaliyetleri hakkında görüşlerini belirttiler.

Kestel’de spor konuşuldu

Osman GÜNEŞ

Türkiye’de en çok spor faaliyeti gerçekleştirilen illerden biri olan Bursa’da okul sporlarına da çok büyük önem veriliyor. Kestel’de önceki gün ‘Okul Sporları Toplantası’ gerçekleştirildi. Kestel Sosyal Tesisleri’nde yapılan organizasyona ilçedeki her okuldan seçilen temsilciler, Kaymakam Ziya Polat, Belediye Başkanı Yener Acar ve İl Spor Müdürü Süleyman Şahin’e spor faaliyetleri hakkında görüşlerini belirtti.

DESTEK SÜRECEK

Organizasyonda söz alan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, ‘Spor Bakanımızın emirleri doğrultusunda gençlerimize spor yapmaları için tüm tessilerimizi seferber ediyoruz. Okul sporlarına destek olmaya ve faaliyetleri arttırmaya devam edeceğiz’ dedi.

Kaymakam Ziya Polat ise, ‘İlçemizde spor tesislerimiz yeterli durumda. Gençliğimiz spor’a teşvik edip kötü alışkanlıklardan kurtarmak amacımızdır. Bu yüzden okulların spor projelerinize destek vereceğiz’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X