Kestel’de vatan kahramanları anıldı

Kestel Belediyesi ve Kestel Kaymakamlığı, 15 Temmuz 2016 gecesi yaşanan hain darbe girişiminin 4. yıl dönümünde düzenlediği bir dizi etkinlik ile vatan kahramanlarını andı.

Kestel’de vatan kahramanları anıldı

Sosyal mesafe ve pandemi kurallarına uyularak gerçekleşen programlar, 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi’nin açılması, şehitlik ve şehit yakınları ziyareti ile başladı. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen programa, Kestel Kaymakamı Ahmet Karakaya, Belediye Başkanı Önder Tanır, İlçe Jandarma Komutanı Can Ayhan, İlçe Emniyet Müdürü Okan Şen, siyasi partilerin ve STK’ların temsilcileri ile yüzlerce Kestelli katıldı. Saydı duruşu, İstiklal Marşı ve Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşması canlı olarak ilçe halkına izletildi. Programda halka hitap eden Belediye Başkanı Önder Tanır, “Düşmanın harp sırasında bile yapmadığı alçaklığı yapan darbecilerin karşısına, ükesi için ölmeyi tercih eden bir millet çıktı” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X