Kestel`de yeni minibüs güzergahları açıldı

Kestel de minibüs güzergahları yenilerek genişletiliyor.

Kestel`de yeni minibüs güzergahları açıldı
OSMAN GÜNEŞ
 
Yerel seçimler sonrasında mahalle statüsü kazanan yerleşim merkezleri ve ilçe merkezinde imara açılan bölgelerde oluşan yeni cadde ve sokaklarda ihtiyaç duyulan yeni minibüs güzergahları ile ilgili açıklama yapan Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, hızla artan ilçe nüfusuna oranla yeni minibüs güzergahlarının gündeme geldiğini söyledi.
 
Şoförler ve Minibüsçüler Odası Başkanı Meysun Ayva ile birlikte UKOME’de yürüttükleri çalışmalar sonrasında ilçe genelinde yeni minibüs güzergahlarının oluşumunun sağlandığını açıklayan Acar, “Artık ilçemiz minibüsleri Çataltepe, Derekızık, Saitabat, Osmaniye, Orhaniye, Burhaniye, Gözede, Alaçam, Aksu, Kozluören, Kazancı, Babasultan mahallelerimize seferlerine başlandı. Aynı zamanda ilçemizin yeni oluşan yerleşim merkezlerinden biri olan Çamlık bölgesi ve Tonga bölgesinin üst kısmını kapsayan minibüs hattımızda toplu ulaşım çalışmaları başladı. Kısa süre içerisinde Jandarma komutanlığı üst kısmını da kapsayan yeni hattımız da hizmete girmiş olacak” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X