Kestel’de zabıtadan fırınlara denetim

Kestel Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede faaliyet gösteren fırınlara yönelik denetimlerini sıklaştırdı. Denetimlerde un deposundan, satış yerine, personelin giyiminden, temizliğine, sağlık karnelerine ve pidenin gramajına kadar birçok yönden in

Kestel’de zabıtadan fırınlara denetim

OSMAN GÜNEŞ

Fırınlara yönelik denetimlerin devam edeceğini belirten Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, ‘Gıda üretimi oldukça büyük önem ve özen isteyen bir konu. Bu konuda ilçemizde faaliyet gösteren tesislerin, halkımıza sağlıklı ürün satışını yapmaları konusunda son derece kararlıyız. Halkımıza eksik gramajlı ve hijyenik olmayan bir ortamda üretimi yapılmış ürün satışına müsaade etmemiz mümkün değil. Zabıta Müdürlüğü ekiplerimizce yapılan denetimlerde, ilçemizde üretim yapan tesislerin büyük bir bölümünde kurallara uyulduğu ve sağlıklı bir üretim yapıldığı tespit edildi. Bunun dışında tespit edilen küçük eksikliklerin giderilmesi noktasında gerekli uyarılar yapıldı’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X