Kestel’de zabıtadan sıkı denetim

Kestel Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri vatandaşlardan ve esnaftan gelen talep ve şikayetler doğrultusunda ilçedeki cadde, sokak ve kaldırımlarda görüntü kirliliği ile kaldırım işgaline yolaçan seyyar duba, iş yeri tanıtıcı seyyar malzemelerin kaldırı

Kestel’de zabıtadan sıkı denetim

OSMAN GÜNEŞ

Zabıta Müdürü Hasan Hüseyin Aşkın, “İlçemizde seyyar satıcılara karşı mücadeleye devam eden ve esnafın haklarını koruyan zabıta ekipleri, cadde, sokak ve kaldırımları işgal ederek sesli anonslarla gürültü kirliliği oluşturan seyyar satıcılara da gerekli müdahaleleri gerçekleştirdik. İzinsiz olarak çalışan ve haksız kazanç sağlayan, sağlıksız koşullarda üretilen gıda ürünlerini satışa sunan seyyar satıcıların çalışmalarına son verilerek, gerekli yasal işlemler de gerçekleştirildi.

Denetimler kapsamında işgal gerçekleştiren işletmelere ve seyyar satıcılara 5326 Sayılı Kabahatler Kanunu gereğince işlem yapıldı” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X