Kestel’den gül sevkıyatı başladı

Kestel Süs Bitkileri ve Meyve Fidancılığı Üretim ve Pazarlama Kooperatifi ile özel bir firma ile yapılan peyzaj gül anlaşma ile üretim destekli garanti alımlı 285 bin lira tutarında 100 bin adet peyzaj gül sevkiyatına başlandı.

Kestel’den gül sevkıyatı başladı

OSMAN GÜNEŞ

  

Anlaşmaya göre kooperatif üyesi 10 üretici ile 100 bin gül dikimi yapıldı ve söküme hazır olan peyzaj güllerinden ilk sevkiyat olarak 45 bin adet peyzaj gülü İstinbul’daki firmaya gönderildi. Geriye kalan peyzaj gülleri hava şartlarına göre sökümü yapılacak ve 100 bin gül fidanının tamamı gönderilerek ilk sipariş anlaşması tamamlanacak. Peyzaj gülü anlaşması 1 milyon gül teslimatına kadar devam edecek. 

DEVAM EDECEK

Kooperatif olarak üyelerin teşvik edilmesi ve kazanç sağlamaları için yapılan anlaşmada her iki tarafın memnun kalınması ile siparişlerin  artarak devam edeceğini ifade eden kooperatif başkanı İbrahim Özcan, hedeflenen 1 milyon gül üretimi ve alımı için anlaşm sağlandığını belirtti. Özcan, ‘Bu projemize ortaklarımız ürettikleri kaliteli güller ile alıcının memnuniyeti ile geliştirilerek devam edecek’dedi. . 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X