Kestel’den Halep için 11 TIR yardım

Kestel’de düzenlenen ‘Halep yalnız kalmasın’ kampanyası çerçevesinde Kestel Kaymakamlığı, belediye, müftülük, İHH Temsilciliği, sivil toplum kuruluşları ve ilçe halkı tarafından 11 TIR yardım malzemesi gönderildi.

Kestel’den Halep için 11 TIR yardım

OSMAN GÜNEŞ

Kışlık giysi, bot, battaniye, un, yağ, şeker ve benzeri gıda maddelerinin bulunduğu 11 TIR, Kestel çarşamba pazarında yapılan törende dualarla uğurlandı. Törene Kaymakam Ziya Polat, Belediye Başkanı Yener Acar, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ENGELLİLER DERNEĞİ’NDEN DESTEK…

Öte yandan Kestel Engelliler Derneği de kampanyaya 5 adet yürüme cihazı ve 50 adet koltuk altı ve dirsekten destekli baston ile destek oldu. Engelliler Derneği Başkanı Ünal Kırdudu, “Bizler de savaş ortamında engelli olanların halinden en iyi anladığımızdan çorbada tuzumuz olsun diyerek 5 adet yürüme cihazı ve 50 koltuk altı ve dirsekten destekli baston göndererek destek olmak istedik”dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X