Kestel’e çifte takviye

Zonguldak Kozluspor’dan Kaan Demircan ile Balıkesir Yeni Sanayispor’dan Göksel Söyler yeşil beyazlı forma için ter dökmeye başladı.

Kestel’e çifte takviye

OSMAN GÜNEŞ

Süper Amatör Küme B Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren ve pazar günü sahasında Fethiye İdmanyurdu’nu 4-0 mağlup ederek averajla liderliğe yükselen Kestel Belediyespor kadrosuna iki önemli takviye yaptı. Zonguldak Kozluspor’dan 35 yaşındaki Kaan Demircan ile Balıkesir Yeni Sanayispor’dan 27 yaşındaki Göksel Söyler profesyonel futbol hayatlarına son vererek yeşil beyazlı takıma katıldı.

HEDEFE ULAŞACAĞIZ

Kestel Belediyespor Başkanı Selim Yolgeçen, şampiyonluk yolunda takımın ihtiyaçlarını karşılayacak transferler yaptıklarını belirterek, “Futbolcu arkadaşlarım takıma katkı vermeye başladılar. Tekrardan Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek için çalışıyoruz. Takımıma güveniyorum çok kaliteli ve iyi futbol oynayan bir ekibimiz var. İnşallah sezon sonunda mutlu sona ulaşacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X