‘Kestel’i unutmayacağım’

Ankara’nın Mamak ilçesine tayin olan Kestel Kaymakamı Ziya Polat’a, belediye tarafından Kestel Sosyal Tesisleri’nde veda gecesi düzenlendi.

‘Kestel’i unutmayacağım’

OSMAN GÜNEŞ

 

Kestel Kaymakamı Ziya Polat için düzenlenen veda gecesine Belediye Başkanvekili Haydar Ali Aslan, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Muhsin Özlükurt, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kunuluşlarının temsilcileri katıldı. Kestel Belediye Başkanvekili Haydar Ali Aslan, “Kaymakamıza yeni görevinde başarılar diliyorum. Burada 3 yıl içersinde çok güzel çalışmalarda bulunduk. İlçemize artı değer katan Kaymakamıza teşekkür ediyorum”dedi.

Veda gecesinde konuşan Kaymakam Ziya Polat da, “Bursa’nın parlayan ilçesi Kestel’e artı bir değer katmak için görev yaptığım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu bir veda değil, ayrılış. 3 yıldır hizmet yaptığım Kestel’den çok güzel anı ve arkadaşlıklarla ayrılıyorum. Kaymakam olarak amacım, devamlı milletimizin yanında olmaktı. Bunu da her zaman halkımızın, STK’ların yanında olarak yapmaya çalıştım. İlçe halkımız ile çok iyi bağlar kurarak sevgi ve saygı içinde insanlara yardım ve destek için uğraştım. Artık hizmetlerimize Ankara Mamak’ta devam edeceğiz. Kestel’i unutmayacağım. Kestel görev hayatımda önemli bir yer aldı” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X