Kestel’in altyapısı mercek altında

Kestel’de dün bir araya gelen ilgili kurum temsilcileri, bu yıl içerisinde ilçede yapılması düşünülen altyapı çalışmalarını masaya yatırdı.

Kestel’in altyapısı mercek altında

OSMAN GÜNEŞ

Büyükşehir Belediyesi Altyapı Koordinasyon Şube Müdürü Ferit Çam, Özel Kalem Müdürü Rıfat Amil, Fen İşleri Müdürü Nuri Kaynar, Bursagaz, BUSKİ Genel Müdürlüğü temsilcileri UEDAŞ, Türk Telekom, ve Büyükşehir belediyesi yol işleri temsilcilerinin de katıldığı toplantıda konuşan Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, kurumlararası gerekli koordinasyonun yeterince sağlanamamasının sorun oluşturduğuna dikkat çekti.

Başkan Acar, ‘Bu maddi açıdan bir külfet getirirken aynı zamanda halkın gözünde olumsuz bir imajın oluşmasına neden olmaktadır. Bunun önüne geçilmesi ve Kurumların 2016 yılı içerisinde yapılacak olan çalışmaları birbirlerine sunarak ortak bir çalışmanın içerisinde olmalarının sağlanması amacı ile düzenlenen toplantıya katılan tüm kurumların değerli temsilcilerine teşekkür ediyorum ‘ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X