Kestel’in BAL hedefi!

Kadrosunu bozmayan Süper Amatör Küme ekibi şampiyonluk hesapları yapıyor. Çalışmalarını tesislerinde sürdüren yeşil beyazlılarda teknik patron İsmail Vurgun, ‘Geçen yıl düştüğümüz Bölgesel Amatör Lig’e geri döneceğiz’ dedi.

Kestel’in BAL hedefi!

OSMAN GÜNEŞ

Süper Amatör Küme B Grubu takımlarından Kestel Belediyespor’da yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.

Teknik direktör İsmail Vurgun, yardımcı antrenör Orhan Gümüşkaya ve kaleci antrenörü Metin Kurt nezaretinde çalışmalarına kendi tesislerinde devam eden yeşil beyazlılar, 15 Ekim pazar günü 1. hafta maçında Milletspor’a konuk olacak.

FORVET ARANIYOR

Zor bir grupta olduklarını söyleyen Kestel Belediyespor Teknik Direktörü İsmail Vurgun, ‘Gerçekten play-off’u zorlayacak çok fazla takımlı bir gruba düştük. İşimiz zor ancak çok iyi bir kadroya sahibiz. Geçen sene BAL’da oynayan oyuncularımızı aramızda tuttuk. Gerekli takviyeleri yaparak lige hazır gibiyiz. Sadece 1 forvet düşünüyoruz. Eğer çok iyi bir oyuncu da denk gelirse alabiliriz’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X