Kestel’in gururları destekçilerini unutmadı

30 Ağustos Zafer Bayramı Tekvando Kupası ve Kick Box Türkiye Şampiyonası’nda derece yapan sporcular ilçe Kaymakamı Ziya Polat ile Belediye Başkanı Yener Acar’ı ziyaret etti.

Kestel’in gururları destekçilerini unutmadı
OSMAN GÜNEŞ

 

Bursa’yı ulusal anlamda birçok spor dalında başarıyla temsil eden Kestelli sporcular geçtiğimiz ay yapılan organizasyonları da boş geçmedi.

Çerköz Belediyesi tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Kupası 3. Uluslararası Tekvando Şampiyonasın’da ve Samsun’da düzenlenen Kick Box Türkiye Şampiyonası’nda dereceye giren başarılı sporcular ilçe Kaymakamı Ziya Polat ile Belediye Başkanı Yener Acar’ı ziyaret etti.

Ziyarette sporcular Kaymakam Ziya Polat ve Belediye Başkanı Yener Acar’a desteklerinden ötürü teşekkür plaketi verdi.

BÜYÜK BAŞARILAR

Irak, Suriye, Gürcistan, Bulgaristan, Azerbaycan ile Türkiye’den 300 sporcunun katıldığı 30 Ağustos Zafer Kupası 3. Uluslararası Tekvando Şampiyonası’na Kestel Halk Eğitimspor Müdürlüğü antrenörü Aygül Derin Elmalı ile Orbayspor antrenörü Özdoğan Orbay yönetiminde 4 sporcu katıldı.

30 kilo erkeklerde Ahmet Kerem Apaydın, 52 kilo kadınlarda Rabia Koyun, 55 kilo erkeklerde İbrahim Yusuf ve 54 kilo erkeklerde Mehmet Mıtıoğlu 3. oldu. Samsun’da düzenlenen Kick Box Türkiye Şampiyonası’nda ise büyük erkekler 60 kiloda Alparslan Bozlak Türkiye şampiyonu oldu.

Alparslan Bozlak, 22-28 Ekim 2016 tarihinde Slovenya da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X