Kestelli Bozlak kürsüye çıktı

Kestel Belediyesporlu kickbokscu Alparslan Bozlak Türkiye Şampiyonası’nda ikinci olarak Milli Takım seçmelerine katılmaya hak kazandı.

Kestelli Bozlak kürsüye çıktı

OSMAN GÜNEŞ

Bolu’da yapılan 15 Temmuz Şehitleri Türkiye Kickboks Şampiyonası’nda Kestelli sporcu Alparslan Bozlak ikinci olarak milli takım seçmelerine katılmaya hak kazandı. Organizasyonda 63 kiloda mücadele eden Kestel Belediyesporlu başarılı sporcu, ikincilik kürsüsüne çıkarak ilçenin gururu oldu. Şampiyonaya 3 sporcu ile katılan Kestel Belediye spor kickboks takımından diğer 2 sporcu kürsüye çıkamasa da başarılı maçlar çıkardılar.

SAMSUN’DA MÜCADELE EDECEK

Milli takım seçmelerine katılmak için ilk 3 sporcu arasına giren Kestel Belediyesporlu Alparslan Bozlak, 3-5 Ağustos tarihleri arasında Samsun’da yapılacak Milli Takım seçmelerinde mücadele edecek. Kilosunda birinci olan sporcular Milli Takım’a seçilerek Dünya Şampiyonası kadrosuna girecek. Kestel Belediyespor Kickboks Antrenörü Kenan Milyar, “Sporcum sakatlandı nedeniyle final maçına çıkamadı. Fakat buna rağmen Milli Takım seçmelerine gitmeyi hak etti” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X