Kestelli karatecilerin başarısı

İstanbul’da düzenlenen İllerarası Kyokushin Stil Karate Turnuvası’nda 11 madalya topladılar.

Kestelli karatecilerin başarısı

OSMAN GÜNEŞ

 

Türkiye Karate Federasyonu bünyesinde 30 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında düzenlenen İllerarası Kyokushin Stil Karate Turnuvası’nda Kestel Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü sporcuları elde ettikleri derecelerle gurur verdi. İstanbul’da düzenlenen organizasyonda Bursa ekibi sporcuları, 3 birincilik, 3 ikincilik ve 5 üçüncülük elde etti. Kestel Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Turan Yavuz, “Antrenör ve sporcularımızı bu başarılarından ötürü tebrik ediyorum. Sporcularımız guru kaynağımız oldu. İlçemizin adını spor faaliyetlerinde öne çıkarmak için gayretlerimizin meyvesini alıyoruz” dedi.

RAKİP TANIMADILAR

Organizasyonda Bursa ekibinden Tuğçe Demirsu alt minik kızlar katada birinci, İrem Öztürk alt minik kızlar kumitede birinci, katada ikinci, Elif Asya Selim alt minik kızlar -30 kiloda üçüncü, Azra Öner minik bayan -30 kiloda üçüncü olmayı başardı. Kestel ekibinden Sefa Kandaz alt minik erkekler katada birinci, kumitede ikinci, Berke Şen alt minik erkekler katada üçüncü, Halil Efe Çenepeci alt minik erkekler +30 kiloda üçüncü, Anıl Öner alt minik erkekler -25 kiloda ikinci ve Mehmet Resul Taner de minik erkekler -40 kiloda üçüncülük kürsüsüne çıktı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X