Ketmenli Caddesinde Bordür Çalışması

Akçakoca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Yeni Mahalle Ketmenli Caddesine yapılacak olan asfaltlama çalışmaları öncesi yolun bordür çalışmala…

Ketmenli Caddesinde Bordür Çalışması

Akçakoca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Yeni Mahalle Ketmenli Caddesine yapılacak olan asfaltlama çalışmaları öncesi yolun bordür çalışmalarına başlandı. Akçakoca Belediyesi yaz sezonu boyunca çalışmaları yoğun bir tempo ile sürdürüyor. Yapılan çalışmalar ile ilgili Akçakoca Belediye Başkanlığından yapılan açıklamada, ’’Vatandaşlarımızın taleplerini yerine getiren Belediyemiz hemşerilerimizin sesine kulak vererek, ilettikleri sorunları bir bir çözmeye devam etmektedir. Bizler iletilen sorunları en kısa sürede çözüme kavuşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve sürdürmeye de devam edeceğiz. Ketmenli Caddesindeki çalışmalarımız çok hızlı bir şekilde ilerlemekte olup, mümkün olan en kısa zamanda buradaki bordür ve asfaltlama çalışmalarımızı tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı arzuluyoruz” denildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X