‘Keyfimiz kaçtı’

İsmail Konuk, “Sakatlığımda sahanın zemininin etkisi vardı. Destek ayağım boşta kaldı. O anda kendimi kötü hissettim” dedi.

‘Keyfimiz kaçtı’

Bu sezon Bursaspor’un en istikrarlı oyuncularının başında gelen İsmail Konuk, Aydınspor 1923 karşısında zeminden kaynaklanan bir sakatlık yaşadığını söyledi. Bu kadar kötü zeminlerde futbol oynatılmasının yanlış olduğunu anlatan tecrübeli stoper, “Sakatlığımda sahanın zemininin etkisi vardı. Destek ayağım boşta kaldı. O anda kendimi kötü hissettim. Rakip içinde bizim içinde zor saha şartlarında futbol oynadık” diye konuştu. 

PLANIMIZI BOZDU

Aydınspor 1923 takımı karşısında kazanmak istediklerini ancak bunda başarılı olamadıklarını vurgulayan İsmail Konuk, “Kırmızı kart oyun planlarımızı bozdu. Hem sakatlıklar, hem kırmızı kart hem de sonuç keyfimizi kaçırdı diyebiliriz. Artık bu maçı unutup Geçlerbirliği karşılaşmasına konsantre olmamalıyız. Bu maçı da kazanıp devre arasına moralli bir şekilde girmek istiyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X