Keyifler yerinde

Gençlerbirliği engelini son saniyelerde geçen Nilüfer Belediyespor, ikinci sıradaki yerini korumanın mutluluğunu yaşıyor.

Keyifler yerinde

Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde Gençlerbirliği engelini de kayıpsız geçerek ikinci sıradaki yerini koruyan Nilüfer Belediyespor, zirve takibini sürdürmenin mutluluğunu yaşıyor. Başkent ekibi karşısında son saniyelerde bulduğu golle galibiyete uzanan Bursa ekibinde Antrenör Fatih Işık, “Sakat ve hasta oyuncularımızın çokluğuna rağmen kazanmak güzel” dedi. 

Boris ve Borko’nun sakatlığının sürdüğü, hafta içinde de 3 oyuncunun gribal enfeksiyon nedeniyle düzenli antrenman şansı bulamadığını belirten genç teknik adam şunları söyledi:

İYİ BİR TAKIMIZ

“Yine de oyuncularımı Gençlerbirliği karşısında maçın başından sonuna kadar mücadelelerini sürdürdü. Bunu sonucunda da kazanmayı başardılar. Tabii taraftarımızın da bize itici güç olması galibiyette önemli rol oynadı. Onların desteğini sahaya yansıtarak, sonuna kadar mücadele ederek kazanmayı başarıyoruz. Bu da ne kadar iyi bir takım olduğumuz gösteriyor. İkinci sıradaki yerimizi koruduk. Lig uzun bir maraton. Hasta ve sakat oyuncuların bir an önce iyileşmesi için çalışıyoruz. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Mersin maçına bu oyuncularımızı yetiştirmeye çalışıyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X