Keyifler yerinde

Ligde 6 maçını da kazanarak zirve takibini sürdüren Bursaspor Yüksekoba, Anadolu Üniversitesi maçına da keyifli şekilde hazırlanıyor.

Keyifler yerinde

Kadınlar Voleybol 1. Ligi B Grubu’nun yenilgisiz 2 takımından biri olarak yoluna emin adımlarla devam eden Bursaspor Yüksekoba’da pazar günü oynanacak Anadolu Üniversitesi maçının hazırlıkları sürüyor. 6 maçını da kazanarak iddiasını ortaya koyan yeşil beyazlılarda keyifler yerinde. Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda çalışmalarını sürdüren Filenin Sultanları’nda Başantrenörümüz Emin İmen, İdmanocağı karşısında zor bir maç oynadıklarını belirtirken, şunları söyledi: 

EN İYİ ŞEKİLDE KULLANIYORUZ

“Trabzon ekibi sene başında iyi transferler yaptı. Zor bir maç olacağını biliyorduk ama oraya 5’te 5 ile gittik ve o maçı da kazanmak istiyorduk. Orada gerçekten zor bir maç oldu ama oyuncularım inanılmaz mücadele verdi. Trabzon gibi zor bir deplasmanda 3 puanla döndüğümüz için çok mutluyuz. Yolumuza 6’da 6 yaparak devam ediyoruz. Umarım çıkışımız sezon sonuna kadar böyle devam eder. Sezon başından beri çok iyi çalışıyoruz. Genç bir kadroyla yolumuza devam ediyoruz. Elimizde bulunan oyuncuları en iyi şekilde kullanmaya çalışıyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X