Kgc Başkanı Kutlu, ” Basına Şiddet Kabul Edilemez”

Adıyaman’ın Kahta İlçe Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Kutlu, Yeni Şafak ve Yeni Akit gazetelerine eş zamanlı düzenlenen saldırıları kınadı. Ad…

Kgc Başkanı Kutlu, ” Basına Şiddet Kabul Edilemez”

Adıyaman’ın Kahta İlçe Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Kutlu, Yeni Şafak ve Yeni Akit gazetelerine eş zamanlı düzenlenen saldırıları kınadı. Adıyaman’ın Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kutlu, Yeni Şafak ve Yeni Akit Gazetelerine yönelik gerçekleştirilen saldırıların kabul edilemez olduğunu belirterek, “Özgür ve çok sesli basın demokratik toplumun temelidir. Hiçbir şiddet ve susturma girişimi kabul edilemez. Ayrıca düşünce özgürlüğünün üstündeki tüm baskılar kaldırılmalıdır. Basına yapılan saldırıları kabul etmemiz mümkün değil. Çok üzüntülüyüz. Bir basın organının yayın politikası bazen bizlerle aynı düşünce paralelinde olmayabilir. Şiddet göstermek, yakıp yıkmak asla çare olamaz. Gazetecilere ve basın özgürlüğüne vurulan bu darbe, birlik, beraberliğimize ve kardeşliğimize vurulan darbedir. Ülkemizde bu tür saldırın artık son bulmasını diliyoruz” ifadelerini kulandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X