Kia Soul’da şubat fırsatı

İnallar, Kia ailesinin en çok beğenilen modellerinden biri olan Soul için şubat ayına özel bir kampanya başlattı.

Kia Soul’da şubat fırsatı

Firmadan yapılan açıklamada, 2015 model bir KIA Soul’e sahip olmak isteyenlerin 30 bin liraya 30 ay vadeli yüzde 0,99 faizli kredi kampanyasından yararlanabilecekleri ifade edildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

”İkonik tasarımı ile otomobil dünyasında fark yaratan modeller arasında yer alan Kia Soul, Türkiye’deki hayran kitlesini her geçen gün büyütüyor. Kia Soul sahibi olmak isteyenler için şubat ayında geçerli olmak üzere yeni bir kampanya devreye alındı. 2015 model KIA tüm Soul’lerde 30 bin liraya 30 ay vadeli, yüzde 0,99 faizli kredi imkânı sunuluyor.  Kia ailesinin son fenomeni Soul, eski versiyonlara göre büyüyen ölçüleri, geniş iç hacmi, gelişmiş süspansiyon özelliği ile farklı bir sürüş deneyimi sunuyor. 1.6 litre CRDi dizel motor seçeneğine sahip olan Kia Soul, 7 ileri DCT şanzıman ile yüzde 20’ye varan yakıt tasarrufu sağlıyor. Kia Soul, kaçırılmayacak özel kredi kampanyasıyla Kia İnallar’da sizleri bekliyor.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X