Kıbrıslı dağcılar Paşa’ya geldi

Mustafakemalpaşa Belediyesi, Balkan ülkeleri dağcılarının ardından Kıbrıslı dağcılara ev sahipliği yaptı.

Kıbrıslı dağcılar Paşa’ya geldi

Kıbrıs Magosa Doğa Sporları Kulübü üyeleri, ‘Dostluk Buluşması’ çerçevesinde Mustafakemalpaşa’ya geldi. Mustafakemalpaşa Belediyesi ve Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü’nün organizasyonu ile gerçekleştirilen faaliyete katılan Kıbrıslı 40 dağcı, ilçedeki dağcılarla birlikte Suuçtu şelalesi ve Tümbüldek kaplıcalarını gezdi.

İlçenin eşsiz güzellikteki dağlarında 10 kilometre yürüyen sporcular, tırmanış güzergâhlarında incelemelerde bulunurken, temiz havanın da keyfini çıkardı.

MUTLULUK DUYUYORUZ

İki gün süren faaliyetin ardından misafir dağcılarla bir araya gelen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Kıbrıs’ın tarihiyle, kültürüyle ve insanlarıyla Türkiye’nin kopmaz bir parçası olduğunu söyledi. 

Tabiat sporlarına gönül verenlere ev sahipliği yapmanın her zaman mutluluğunu duyduklarını belirten Kurtulan, “Geçtiğimiz yıllarda atletizmden downhill’e kadar doğa turizmine dönük birçok spor faaliyeti gerçekleştirdik. Mustafakemalpaşa, doğa sporlarına uygun bölgeleriyle yalnız Bursa’nın değil, Türkiye’nin zenginliğidir” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X