Kick Boks şöleni!

Kestel Spor Salonu’nda gerçekleştirilen sezona hazırlık organizasyonuna rekor sayıda sporcu ve seyirci katıldı.

Kick Boks şöleni!

Türkiye Kick Boks Federasyonu’nun 2015 yılı faaliyet programında yer alan İzmir ve Isparta’da yapılacak olan Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Kick Boks Şampiyonası’na hazırlık müsabakaları Kestel Spor Salonu’nda gerçekleşti. 

300’ün üzerinde sporcu katılımıyla 2 gün süren teşvik müsabakalarında ilk defa ringe çıkan sporcuların heyecanı görülmeye değerken, tribünleri yaklaşık 250 seyirci boş bırakmadı.

Madalyayı arttıracağız

Bursa Kick Boks İl Temsilcisi Zafer Akman, organizasyonun sonunda yaptığı açıklamada, ‘Gerçekleştirmiş olduğumuz bu teşvik müsabakalarına yoğun ilgi ve katılım sağlayan herkese camiamız adına teşekkür ediyorum. 2014 yılında Gaziantep ve Ordu illerinde yapılan Türkiye Şampiyonaları’nda Bursamız’a 5 altın olmak üzere toplam 32 madalya kazandırmıştık. İzmir ve Isparta’da yapılacak şampiyonalarda ise bu sayıyı daha da yukarı çekmek istiyoruz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X