Kıdem tazminatları ödenecek

AK Parti Bursa Milletvekili Dr. C. Kani Torun, Orhaneli’nde İlçe Kaymakamı Abdulhalim Can ve Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu’nun yanı sıra çeşitli kurumları ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Kıdem tazminatları ödenecek

Yeni yatırımlar ve bölgenin çözüm bekleyen sorunları hakkında Tatlıoğlu’ndan bilgi alan Torun, sorunların çözümü konusunda her zaman desteğe hazır olduklarını ifade etti. Orhaneli ziyareti kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tayır’ın yanı sıra Muhtarlar Derneği’ni de ziyaret ederek dernek yöneticileriyle bir araya gelen Torun, muhtarlara her zaman destek olacaklarını belirtti.

AK Parti Orhaneli İlçe Başkanı Ali Aykurt ve ilçe yönetimi ile birlikte Çelikler Orhaneli Tunçbilek Elektrik Üretim A.Ş’yi de ziyaret eden Torun’un, kurumdan ayrılan işçilerin kıdem tazminatlarının birkaç gün içerisinde ödenmesi konusunda firma temsilcilerinden söz aldığı belirtildi. Kani Torun, Orhaneli’nin ardından geçtiği Büyükorhan’da da vatandaşlarla buluştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X