Kılıçdaroğlu 26 Mart’ta Bursa’da… İşte tam programı…

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu ay içerisinde Bursa’ya geleceğini OLAY’dan okumuştunuz… Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz, Kılıçdaroğlu’nun Bursa’ya hangi tarihte geleceğini ve tam programını bugünkü köşesine taşıdı…

Kılıçdaroğlu 26 Mart’ta Bursa’da… İşte tam programı…

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu ay içerisinde Bursa’ya geleceğini OLAY’dan okumuştunuz…

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz, Kılıçdaroğlu’nun Bursa’ya hangi tarihte geleceğini ve tam programını bugünkü köşesine şöyle taşıdı:

Haberi… 6 Mart’ta bu sütunlardan “Kılıçdaroğlu seferberliği… STK buluşması ve açılış için ay sonu geliyor” başlığıyla duyurduk.

O yazıda…

CHP liderinin 1 günlük Bursa programı için tarihin kesin olmadığı, ancak ay sonu ifadesi kullanıldığını vurgulayıp, taslak programı şu satırlarla aktardık:

Bursa’da 1 gece kalacak olan CHP lideri Kılıçdaroğlu, her ilde olduğu gibi sivil toplum örgütleriyle büyük bir salonda buluşacak.

Yanı sıra…

Nilüfer Belediyesi’nin Yaşlı Bakım Merkezi ile Alzheimer Evi’ni, Mudanya Belediyesi’nin Zübeyde Ana Çocuk Akademisi’ni, Gemlik Belediyesi’nin de Halk Market’ini açacak.

İşte…

İçeriği bilinen, fakat tarihi belli olmayan Kılıçdaroğlu’nun Bursa ziyareti programa 26 Mart Cuma olarak girdi.

Ama küçük bir şerh de var: Eğer son dakika sürprizi olmazsa…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X