Kılıçdaroğlu balık sattı

Trabzon Balıkçılar ve Sebze Hali’ni dün sabah ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, balıkçılarla görüştükten sonra mezata girip bir kasa zargana balığı sattı.

Kılıçdaroğlu balık sattı

Kılıçdaroğlu’nun kilosu 10 TL’den satışa çıkardığı bir kasa zargana balığını, Milletvekili Volkan Canalioğlu 13 TL’den satın aldı. Balıkçı halinde kendisi için hazırlanan kahvaltı sofrasında kuymak gibi yöresel yiyeceklerle kahvaltı yapan CHP lideri, eline aldığı balıkların türleri hakkında esnaftan bilgi aldıktan sonra balıkçıların sıkıntılarını dinledi. 

Trabzonspor eski yöneticisi Recep Denizer’in balık halindeki işyerini de ziyaret eden Kılıçdaroğlu, futbolda şike iddiaları ve Trabzonspor’un mücadelesine ilişkin soru üzerine, şunları söyledi: “Yargılama sürüyor. Bizim görüş beyan etmemiz de doğru olmaz. Trabzonspor’un başarılı olmasını isteriz. Anadolu’ya şampiyonluğu ve futbolu getirmiştir. Kim hakkını ararsa elbette ki destekleyeceğiz. Varsa bir haksızlık ve buna inanıyorsa hakkını arayacaktır.’ 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X