Kılıçdaroğlu Başbakan olmazsa olmaz

Seçim sonrasında partiler arası karşılıklı koalisyon açıklamaları sürüyor.

Kılıçdaroğlu Başbakan olmazsa olmaz

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başbakan olmayacağı hiçbir çözümün içinde yer almayız” dedi. 

Kendisine 7 Haziran sonrasında hükümet çalışmaları konusunda yöneltilen soruları Twitter üzerinden paylaştığı açıklamayla yanıtlayan Ağbaba, şunları ifade etti: 

“Yıllardır partimize karşı yürütülen haksız, vicdansız, acımasız algı yönetimi yeni bir aşamaya girmiştir. CHP, ülkenin içinde bulunduğu durumun ve bu şartların üzerine yüklediği sorumluluğun farkındadır. Elbette, vatandaşımız çaresiz, ekonomi başsız, ülkemiz hükümetsiz kalmayacaktır. Ancak partimizin iktidarın öznesi genel başkanımızın Başbakan, yani halkın iktidarın tek sahibi olmayacağı hiçbir çözümün içinde yer almayacağımızın bilinmesini isterim.”

Ağbaba, bu açıklamadan hemen sonra bir twit daha atarak, “Bakın çok net söylüyorum. Ben Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başbakan olmadığı her formüle kapalıyım” mesajını paylaştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X