Kılıçdaroğlu neden Bursa’ya bu kadar sık geliyor?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu son zamanlarda Bursa’ya ve ilçelerine dikkat çekici bir ilgi gösteriyor. Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz da bugünkü köşesinin önemli bir bölümünü bu ilginin nedenlerine ayırdı.

Kılıçdaroğlu neden Bursa’ya bu kadar sık geliyor?

Yılmaz yazısında, CHP’nin Bursa’dan neler beklediğine ve Kılıçdaroğlu’nun cumartesi günü yapacağı ziyarette olabilecek program dışı bir sürprize yer verdi.

CHP’den Kılıçdaroğlu’na özel ilçe ilce Bursa’yı kuşatma planı

Bu kez… Bursa’ya özel bir siyaset planlaması ile saha çalışmalarını yürütüyor. Daha geçen hafta Bursa’da olan, İnegöl ve Orhaneli’nde toplantılar yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bu hafta sonu yine geliyor.

Geçen hafta…

CHP’nin oy sorunu yaşadığı iki ilçede sahaya çıkıp özel çalışmalar yapmıştı. Cumartesi günüyse, belediyeyi kazandığı 2 ilçede yani CHP açısından bir çeşit oy depoları olan ilçelerde açılış etkinliklerine katılacak, toplantılar yapacak.

CHP İl Başkanlığı’nın açıkladığı cumartesi programında Nilüfer ve Mudanya belediyelerinin açılış törenleriyle Tarım Kurultayı var.

Fakat…

Kılıçdaroğlu’nun daha önceki gelişlerinde CHP İl Başkanı Şadi Özdemir bazı program sürprizleriyapmıştı. O sürprizlerden yine bekleniyor.

►Ahmet Emin Yılmaz’ın yazısının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X