Kılıçdaroğlu, seçim çalışmalarına yeniden başlıyor

Ankara’daki terör saldırısı nedeniyle seçim çalışmasına ara veren CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, bugün Gaziantep’te ilçe ziyareti yapacak, sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelecek.

Kılıçdaroğlu, seçim çalışmalarına yeniden başlıyor

Ankara’daki terör saldırısı nedeniyle seçim çalışmasına ara veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Gaziantep’te ilçe ziyareti yapacak, sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelecek.

 

Ankara’daki terör saldırısı nedeniyle yurt gezilerine ara veren Kılıçdaroğlu, bugün seçim çalışmalarına yeniden başladı. 

 

Kemal Kılıçdaroğlu, sabah saatlerinde Gaziantep’e hareket etti. Kılıçdaroğlu’nun, kentte iş adamları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle görüşeceği, ayrıca ilçe ziyaretlerinde bulunacağı bildirildi. 

 

Seçim çalışmalarına yarın İstanbul ve Samsun’da devam edecek olan Kılıçdaroğlu, ilk olarak İstanbul’a gidecek. CHP Genel Başkanı  Kılıçdaroğlu, saat 11.00’de TÜSİAD’ın Yönetim Kurulu ile 13.30’da da farklı dinlerin temsilcileriyle görüş alışverişinde bulunacak.

 

Kılıçdaroğlu’nun akşam saatlerinde Samsun’a geçerek partisinin düzenleyeceği mitinge katılması bekleniyor. 

 

Demirtaş’la görüşecek

 

Cuma gününü Ankara’da geçireceği belirtilen Kılıçdaroğlu, Yenimahalle Belediyesi tarafından yaptırılacak Karşıyaka Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri Temel Atma Töreni’ne katılacak. 

 

Kılıçdaroğlu’nun önceki gün randevu talep ettiği HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’la görüşmesinin de cuma günü yapılacağı açıklandı. TBMM’de yapılması planlanan görüşmenin saati ise henüz kesinleşmedi. 

 

Kemal Kılıçdaroğlu’nun önümüzdeki günlerdeki yurt gezileri Adana ile devam edecek. 

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X