‘Kılıçdaroğlu sen Atatürk Havalimanı’nda kaçıyordun’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “15 Temmuz’da tankların karşısında, helikopterlerden atılan o mermiler karşısında yılmayan gençler vardı ama Kılıçdaroğlu, sen neredeydin? Atatürk Havalimanı’nda kaçıyordun.” dedi.

‘Kılıçdaroğlu sen Atatürk Havalimanı’nda kaçıyordun’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “15 Temmuz’da tankların karşısında, helikopterlerden atılan o mermiler karşısında yılmayan gençler vardı ama Kılıçdaroğlu, sen neredeydin? Atatürk Havalimanı’nda kaçıyordun.” dedi.

 

Erdoğan, Abdi İpekçi Spor Salonunda düzenlenen 4. Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Gençlik Buluşması Programı’nda, etkinlikteki gençlerin şahsında, Gazze’nin, Halep’in, Bosna’nın, Rumeli’nin, Kudüs’ün ve Afrika’nın gençlerini gönülden selamladığını söyledi.

 

Gençlerin okuması, sorgulaması gerektiğini belirten Erdoğan, “Ölümü, öldürmeyi ve şiddeti kutsayan ideolojilere prim vermeyen bir gençlik yetişsin istiyoruz. Derdimiz o. Bu öyle bir gençlik olmalı ki hangi siyasi görüşe mensup olursa olsun, hangi fikri savunursa savunsun okumalı, araştırmalı, sorgulamalı, zihnini birilerine asla kiraya vermemeli. Pensilvanya’ya kiraya verenler gibi olmamalı. Adam profesör ama maalesef kiracı. Ondan bir şey olmaz.” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X