Kılıçdaroğlu tazminatı ödedi haciz kalktı

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun avukatı Halil İbrahim Yolcu yaptığı açıklamada, söz konusu tazminatın ödendiğini ve haciz işleminin durdurulduğunu belirtti.

Kılıçdaroğlu tazminatı ödedi haciz kalktı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Beyhan’ın açtığı davada kazandığı 8 bin 772 lira 40 kuruş tazminatın ödenmemesi nedeniyle, maaşına konulan haczin kaldırıldığı bildirildi.

 

Kılıçdaroğlu’nun avukatı Halil İbrahim Yolcu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, söz konusu tazminatın ödendiğini ve haciz işleminin durdurulduğunu belirterek, “Kayseri 2. İcra Müdürlüğü’ne 8 bin 772 lira tazminat ödedik. Bunun 4 bin lirası davaya konu olan tazminat. Geri kalanı vekalet ve mahkeme masraflarının bize yansıyan kısmı. Bu tazminatı ödediğimiz için dosya infaz edilip, haciz işlemi kaldırıldı. Kayseri 2. İcra Müdürlüğü tarafından hazırlanan müzekkere de haciz işleminin uygulanmaması için Meclise gönderildi. Herhangi bir haciz işlemi uygulanmadı, genel başkanımızın parası yerinde duruyor” diye konuştu.

 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Beyhan’ın açtığı davada, 8 bin 772 lira 40 kuruş tazminata hükmedilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, tazminatı ödemediği için milletvekili maaşına haciz konulduğu iddia edilmişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X