Kılıçdaroğlu’dan DSP’ye ziyaret

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kuruluşunun 32. yıldönümünü dolayısıyla DSP’yi ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu’dan DSP’ye ziyaret

Kılıçdaroğlu, beraberindeki Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Genel Başkan Yardımcıları Bülent Tezcan ve Lale Karabıyık ile DSP’ye gitti. Genel Başkan Önder Aksakal ve parti yöneticileriyle bir süre görüşen Kılıçdaroğlu daha sonra bir açıklama yaptı. ‘Kardeş parti’ diye nitelediği DSP’nin 32. kuruluş yıldönümü olduğunu anımsatan Kılıçdaroğlu, dünkü kutlama törenine CHP’nin Grup Toplantısı nedeniyle katılamadıklarını belirtti. CHP lideri Kılıçdaroğlu, ‘Bu vesileyle kendilerini ziyaret ettik ve iyi dileklerimizi DSP’nin Genel Başkanı’na aktardık. Bu arada doğal olarak Türkiye’nin iç ve dış sorunları da gündeme geldi. Sorunların ağırlığı, çözümü konusunda karşılıklı olarak düşüncelerimizi aktardı’ dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden DSP lideri Aksakal da kuruluşunun 32. yıldönümünü kutladıkları partilerinin Türkiye Cumhuriyeti’ni üç kez yönettiğini anımsattı. DSP’nin devlet tecrübesi, kadroları ve birikimleri bulunduğunu anlatan Aksakal, ‘Bizler Atatürk Cumhuriyeti’nin devamı yönünde siyaset yapan ve bu doğrultuda çalışmalarını yürüten kardeş partileriz’ ifadesini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X