Kılıçdaroğlu’na dosya sundular

CHP İnegöl İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar, bazı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ederek, ilçenin sorunlarıyla ilgili dosya sundu.

Kılıçdaroğlu’na dosya sundular

SADULLAH ORGAN

 

Halil Büyükışıklar, önümüzdeki günlerde işadamlarıyla toplantı yapacaklarını ve Kılıçdaroğlu’na soru soracakları ortamlar oluşturacaklarını söyledi.

İlçede otopark problemi yaşandığını ifade eden Büyükışıklar, daha önce bölge otoparklarının yapılması konusunda uyarılarda bulunduklarını söyledi. 

Kılıçdaroğlu’na yansıtılan sorunlarla ilgili bilgi veren Büyükışıklar, köylerle ilgili sıkıntıları Kılıçdaroğlu’na aktardıklarını kaydetti. Halil Büyükışıklar, “Bütünşehir Yasası’nın İnegöl’e zararlarını anlattık. İnegöl’de mobilyanın, köftenin, mevcut dış siyasetten kaynaklı ekonominin gördüğü zararları paylaştık. İnegöl Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı’nın daha profesyonel bir hale büründürülmesi için destek istedik. CHP İnegöl’de daha da güçlenecek. Gün geçtikçe daha güçlü hale geleceğiz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X