Kılıçdaroğlu’ndan sessiz ziyaret

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün BTSO’da işadamlarıyla buluştu. Ancak, program basına kapatılırken, Kılıçdaroğlu habercilerin sorularını da yanıtlamadı.

Kılıçdaroğlu’ndan sessiz ziyaret

AYKUT GÜNGÖR-SEYİT GÜNDOĞAN

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün Bursa’ya ilginç bir ziyaret gerçekleştirdi.

BTSO’da işadamlarıyla bir toplantıya katılacağı açıklanan Kılıçdaroğlu, akşam saatlerinde önce İnegöl’e geldi. Burada, il yöneticileri ve milletvekilleri ile yemek yiyen Kemal Kılıçdaroğlu, ardından partisinin İl Başkanlığı’na geçti. Ziyareti ilginç kılan gelişmeler de burada başladı. 

Kılıçdaroğlu il binasına girişte habercilerin sorularını yanıtlamayarak yukarı çıktı. Kılıçdaroğlu, burada partisinin il, ilçe yöneticileri ve milletvekilleri ile kısa süren bir toplantı gerçekleştirdi. Kılıçdaroğlu’na ülkenin sıcak gündemi ile ilgili soru sormayı bekleyen haberciler, bu kez şanslarını il binasından çıkışta denedi. Ama tüm ısrarlara rağmen CHP Lideri, çıkışta da soruları yanıtlamadı.

Kemal Kılıçdaroğlu, sessiz İl Başkanlığı ziyaretinin ardından BTSO’nun Altıparmak’taki binasına geçti.  BTSO Başkanı İbrahim Burkay tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu, burada da kendisini bekleyen basın mensuplarına soru almayacağını söyledi. Basın mensupları BTSO’daki toplantıya da alınmadı. Kılıçdaroğlu, işadamlarıyla yaptığı toplantının ardından Bursa’dan ayrıldı.  

Kılıçdaroğlu’na sessiz Bursa ziyaretinde genel başkan yardımcıları  Faik Öztrak ve Selin Sayek Böke de eşlik etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X