‘Kılıçdaroğlu’nu saygılı bir dil kullanmaya davet ediyorum’

Adalet Bakanı Bozdağ, “Kılıçdaroğlu’nun yargıya karşı kullandığı dili şiddetle kınıyorum. Kılıçdaroğlu’nu yargıya ve yargı görevi yapanlara karşı saygılı bir dil kullanmaya davet ediyorum.” dedi.

‘Kılıçdaroğlu’nu saygılı bir dil kullanmaya davet ediyorum’

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Twitter hesabından, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, yargıya yönelik eleştirilerilerine ilişkin paylaşımda bulundu.

Bozdağ, yargının, yargı görevi yapanların, gerektiğinde en ağır şekilde eleştirilebileceğini ancak suçlama ve iftiradan kaçırılması gerektiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

“CHP lideri Kılıçdaroğlu, istediği kararlar çıkmadıkça, yargıya ve yargı görevi yapanlara hakaret etmekte ve haksız suçlamalar yapmaktadır. İstediği kararı veren hakimleri övmek ve istediği kararı vermeyen hakimleri ise yermek, hukuk devletine inanmış birinin yapacağı iş değildir. CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun yargıya ve yargı görevini yapanlara karşı kullandığı dili şiddetle kınıyorum. Kılıçdaroğlu’nu yargıya ve yargı görevi yapanlara karşı saygılı bir dil kullanmaya davet ediyorum.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X