Kılıçdaroğlu’nun Bursa ilgisinin nedeni

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçtiğimiz günlerde bir hafta arayla Bursa ziyaretleri oldu. Bu ziyaretler sırasında merkezde ve ilçelerde çok sayıda etkinlik ve temasta bulundu.

Kılıçdaroğlu’nun Bursa ilgisinin nedeni

Olay Gazetesi yazarı Ahmet Emin Yılmaz, Kılıçdaroğlu’nun Bursa’ya gösterdiği ilginin nedenini CHP İl Başkanı Şadi Özdemir’e sordu. Ve aldığı bilgileri bugünkü köşesinde Olay Gazetesi okurlarına aktardı.

Kılıçdaroğlu giderken hedefi gösterdi: Bursa’yı istiyorum

 

Dikkat çekmeyecek gibi değil… CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 1 hafta arayla 2 kez Bursa’ya geldi. İlkinde CHP’nin oy sorunu yaşadığı İnegölve Orhaneli’nde toplantılar yaptı, ikincisinde oy deposu gibi olan Nilüfer ve Mudanya’da açılışlara katıldı.

Biz de…

Kılıçdaroğlu’nun bu ilgisinin nedenini CHP İl Başkanı Şadi Özdemir’e sorduk. Şunu söyledi:

“Genel Başkanımız Bursa’yı gerçekten istiyor. Son gelişinde kendisini uğurlarken ‘Bursa’yı istiyorum, bunun için ne gerekiyorsa yap’ dedi.”

Bir genel başkan “istiyorum, ne gerekiyorsa yap” diyorsa, bu her yerde talimat kabul edilir. O nedenle, Özdemir’e verilen talimatı yerine getirmek için ne yapacağını sorduk.

Cevabı yine Kılıçdaroğlu üzerinden verdi:

►Yazının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X