Kılıçdaroğlu’nun miting maratonu devam ediyor

Seçim kampanyasını 25 Nisan’da Almanya’nın Düsseldorf kentinden başlatan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, bugüne kadar 16 ili ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu’nun miting maratonu devam ediyor

Seçim kampanyasını 25 Nisan’da Almanya’nın Düsseldorf kentinden başlatan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugüne kadar 16 ili ziyaret etti. 

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre Kılıçdaroğlu, 6 Haziran’a kadar 60’a yakın yerde miting yapmayı planlıyor. 

Düsseldorf sonrası Edirne mitingini ile yurtiçi seçmenle buluşan Kılıçdaroğlu, bugüne kadar Tokat, Çanakkale, Niğde, Balıkesir, Kars, Ardahan, Iğdır, Uşak ve Afyonkarahisar’ın da aralarında bulunduğu 16 ilde seçim gezisi gerçekleştirdi. 

Bugün Manisa ve Balıkesir’in ilçelerinde seçim çalışmalarına devam edecek olan Kılıçdaroğlu, yarın İstanbul 2.Bölge ilçelerinde vatandaşlarla buluşacak. 

Ay sonunda İzmir’de

Kılıçdaroğlu, kendi seçim bölgesi olan İzmir’i ise 5 Mayıs’ta ziyaret etti. İzmir’deki ziyaretinde büyük il mitingi yapmayan Kılıçdaroğlu, çeşitli açılışlar ve ilçe ziyaretlerinde bulundu. Kılıçdaroğlu İzmir’deki büyük mitingini ise 30 Mayıs’ta gerçekleştirecek. 

17 Mayıs’ta Ankara ilçeleri

Kemal Kılıçdaroğlu, 17 Mayıs’ta Ankara ilçelerini ziyaret edecek. 6 Haziran’da ilk olarak Eskişehir seçmeniyle buluşmayı planlayan Kılıçdaroğlu, seçim maratonunu “Büyük Ankara Mitingi” ile tamamlayacak. 

Miting programı

 Kılıçdaroğlu’nun toplam 58 olarak açıklanan miting taslak programında kalan il ziyaretleri şöyle:

“9 – 24 – 31 Mayıs İstanbul, 17 Mayıs – 6 Haziran Ankara,  30 Mayıs İzmir, 10 Mayıs Çorum – Amasya, 11 Mayıs Muğla-Isparta, 12 Mayıs Bartın-Zonguldak, 13 Mayıs Mersin-Karaman, 14 Mayıs Samsun, 15 Mayıs Kahramanmaraş – Gaziantep, 16 Mayıs Kocaeli-Adana, 18 Mayıs Erzincan- Sivas, 20 Mayıs Ordu- Giresun, 21 Mayıs Trabzon- Kars – Erzurum,  22 Mayıs Hatay, 23 Mayıs Bursa-Yalova, 25 Mayıs Tunceli-Elazığ, 26 Mayıs Denizli-Konya, 27 Mayıs Diyarbakır, 28 Mayıs Aydın, 29 Mayıs Bilecik-Sakarya, 1 Haziran Şanlıurfa, 2 Haziran Adıyaman, 3 Haziran Mersin.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X