Kilidi kıramayan hırsız kasayı kucakladı

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde bulunan bir emlakçı dükkanına kapıyı kırarak giren hırsızın, içerisinde 350 bin lira tutarında nakit para, dolar, altın, cep telefonları ve fotoğraf makinesi bulunan kasayı kucaklayarak taşıması güvenlik kamerası tarafından gör

Kilidi kıramayan hırsız kasayı kucakladı

Bülent Civanoğlu / OLAY

Olay, merkez Nilüfer ilçesi’nde bulunan bir emlakçıda meydana geldi. İddiaya göre sabaha karşı otomobilleri ile gezip dükkanları kontrol eden 9 kişilik bir grup, cadde üzerinde bulunan Ö.A.’ya ait bir emlakçıya girmeye karar verdi. Hırsızlardan biri işyerinin kapısını kırarak içeriye girerken, diğerleri ise kendisine gözcülük yaptı.

350 BİN LİRAYI KUCAKLAYARAK GÖTÜRDÜ

Emlakçının kapısını kırarak içeriye giren bir şüpheli, içeride bulunan çelik kasayı fark etti. Çelik kasayı açmayı başaramayan hırsız, kilidi kıramayınca kasayı kucakladı. Şüpheli, içerisinde 310 bin lira nakit para, 2 bin dolar, altınlar, iki adet cep telefonu ve fotoğraf makinesi olan çelik kasayı kucağında taşıyarak, diğer şüphelilerin içerisinde beklediği otomobile yükledi. Daha sonra şüpheliler kaçarak kayıplara karıştı.

7 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olayın ardından, sabah saatlerinde emlakcılık yaptığı işyerine Ö.A., hırsızlık olayını fark edince durumu polise bildirdi. Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, parmak izi ve işyeri ve çevrede bulunan güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkarak, isimlerini belirlediği zanlılardan A.H., C.H., H.G., Z.Y., F.S. T.S. ve  A.H.’yi gözaltına aldı. Zanlıların evlerinde ve üst aramalarında bir miktar para ve altın ele geçirildi.

Emniyet müdürlüğünde sorgulanan 7 kişi ifadeleri alındıktan sonra yarın “Hırsızlık” suçundan adliyeye çıkartılacaklar.

Polis, kaçan iki hırsızı araştırıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X