Kilis’te restorana roket düştü! Yaralılar var…

Sınırın Suriye tarafından Kilis’e gün içerisinde üç roket atıldı. Roketlerden üçüncüsü restorana düştü. Yaralılar olduğu öğrenildi.

Kilis’te restorana roket düştü! Yaralılar var…

Suriye’den Kilis’e 3 roket atıldı. Roketlerden üçüncüsü bir restorana düştü.

Suriye’nin Afrin bölgesindeki terör örgütü mensuplarınca sabaha doğru atılan ilk roket Ekrem Çetin Mahallesi’nde iki katlı bir evin alt katındaki dış duvara isabet etti. 

Can kaybı ya da yaralananın bulunmadığı olay sırasında duvarda hasar oluştu. Polis ekipleri, olay yerinde inceleme başlattı. 

Bir fabrikada işçi olan ev sahibi Mehmet Baloğlu, uyuduğu sırada roketin düştüğünü fark ettiğini ancak kendi evi olduğunu tahmin etmediğini söyledi.

Sabah saatlerinde işe gitmek üzere uyandığında evin dış duvarına roket isabet ettiğini gördüğünü ve güvenlik güçlerini haber verdiğini anlatan Baloğlu, “Allah bizi korudu. Bir savaş halindeyiz, devletimiz milletimiz var olsun” diye konuştu.

Afrin’in kırsalındaki teröristler tarafından Barış Mahallesi’ne atılan ikinci roket ise iki katlı binanın altındaki işyerine isabet etti.

Can kaybı veya yaralanmanın meydana gelmediği olayın ardından polis ekipleri, çevre güvenliğini alarak inceleme başlattı.

Roketin düştüğü binada ikamet eden Mehmet Polat, sabah saatlerinde işe gitmek üzere uyandığında dükkanın kepenkindeki deliği gördüğünü ve güvenlik güçlerine haber verdiğini belirterek, “Allah şükürler olsun ki patlamadı kimseye bir şey olmadı” dedi.

Akşam saatlerinde ise atılan üçüncü roket Cumhuriyet Caddesi’nde bulunan tarihi yapıdaki lokantaya düştü.

Yaralıların bulunduğu belirtilen olay yerine ihbarla çok sayıda sağlık ve güvenlik görevlisi sevk edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X