Kilis’te Yaz Kuran Kursları Başladı

Kilis’te, Müftülük tarafından açılan yaz Kuran kurslarına yoğun ilgi gösterildiği belirtildi. Kilis İl Müftüsü Mahmut Karatepe, 2014-2015 eğitim-…

Kilis’te Yaz Kuran Kursları Başladı

Kilis’te, Müftülük tarafından açılan yaz Kuran kurslarına yoğun ilgi gösterildiği belirtildi. Kilis İl Müftüsü Mahmut Karatepe, 2014-2015 eğitim- öğretim döneminin sona ermesi ve okulların kapanmasıyla birlikte açılan Kuran kurslarına ilginin yoğun olduğunu söyledi. Karatepe, okulların tatile girmesiyle birlikte il merkezinde, ilçelerde ve köylerde bulunan tüm camilerde Kuran kursu açıldığını kaydederek, “Günlük olarak verilen dersler, 2 ay boyunca devam edecek. 22 Haziran tarihinde başlayan Kurslarımız 8 hafta sürecek. Kız Kuran kurslarında bayan öğreticiler ders veriyor. Camilerde ise din görevlilerimiz Kuran dersi veriyor. Kuran kurslarına ve camilerimizdeki Kuran eğitimine yoğun ilgi var. Din görevlilerimiz gün içerisinde bu çocuklara Kuran-ı Kerim öğretiyor” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X