Kilo verirken yüzünüz çökmesin

Aynada gördüğünüz suret bir bütün olsun istiyorsanız, cildiniz için bir şeyler yapın.

Kilo verirken yüzünüz çökmesin

Hem çevresel faktörler hem doğal yaşlanma süreci cildimizi olumsuz yönde etkiliyor. Gözlerin içeri çökmesi, kaş düşmeleri ve ağız kenarındaki düşmeler de kişinin daha ince bir bedene sahip olmasına rağmen yorgun ve mutsuz görünmesine, gözaltlarının da aynı kaderi paylaşması yüze yaşlı bir ifade veriyor. Peki zayıflarken yüzün çökmemesi için neler yapmak gerekiyor? İşte medikal estetikle ilgili merak ettiğiniz her sorunun yanıtını Plastik Cerrahi Estetik Cerrah Op. Dr. Alpaslan Topçu sizin için anlatıyor. “Küçük dokunuşlarla” gençliğin şifresini çözmeye hazır mısınız?

 

Küçük dokunuşların etkisi

 

Aynadaki görüntünüzde sizi ne rahatsız ediyor? Göz çevresindeki kırışıklıklar, kaz ayakları, gözaltındaki koyu halkalar ve torbacıklar, zamanla sarkmaya başlayan yanaklar, dudaklardaki incelme, dudak çevresindeki çizgiler ya da yüzünüzdeki hacim kaybı mı? Yüz bölgesinde değiştirmek istediğiniz bölgeyi işaretledikten sonra bu değişimin nedenini, uygulamaların o bölgeler üzerindeki etkisini, sonuçlarını, değerlendirme sürecinde hangi soruları sormanız gerektiği, uygulama öncesinde ve sonrasında dikkat edilmesi gerekenlerle ilgili önemli bilgilere ihtiyacınız var.

 

Op. Dr. Topçu “Kadınların hayatlarını ‘küçük dokunuşlarla’ nasıl güzelleştirebilecekleriyle ilgili bilgileri doktorlarına danışarak en doğru bilgiyi öğrenmeleri çok önemli. Temiz beslenme, düzenli uyku, her hafta bir gün cildin ihtiyacına göre yapılan maske gibi bakımlar da cildin dinlenmesine, yenilenmesine, gözaltı morluklarınızı azaltmanıza, daha sağlıklı ve güzel bir cilde kavuşmanıza yardımcı oluyor”

 

Türk kadınları yaşından genç görünmek istiyor

 

Op. Dr. Alpaslan Topçu; “Yapılan araştırmalar sonucunda, Türk kadınlarının Avrupalı kadınlara nazaran yaşının iyisi değil, yaşından daha genç görünmek istediklerini biliyoruz. Bunun nedeni de sosyal kabul ve duruşlarını sağlamlaştırmak. Yine 16 ülkede yapılan başka bir araştırmaya göre Türk kadınları, dış güzelliğe önem veren ülkelerin başında geliyor. Yaşlarından 10 yaş genç görünmek isteyen kadınlar, diğer yandan başka biri gibi görünmekten de korkuyor. İşte bu korkuları gidermek ve medikal estetikle ilgili her sorunun yanıtını bulmalarına yardımcı olmak için internette de doğru kaynaklara yönelmek gerekiyor.

 

Küçük bir dokunuşla derinlemesine nemlendirme

 

2017 yılının yeni trendi; cilt kalitesi. Artık kadınlar vücut sağlığının yanı sıra cilt sağlığına da önem veriyor. İçeriden dışarıya ışıltılı bir cilde sahip olmak isteyenler, bu yıla damgasını vuracak cilt kalitesini de “derinlemesine” öğrenmek istiyor. Tüketici araştırmasının sonuçlarına göre; cilt kalitesi kadınlar için büyüyen bir endişe! Kadınların yarısından fazlası (%56) cilt görünümlerinin dış güzelliklerine katkıda bulunduğunu söylüyor. Bu yıla damgasını vuracak cilt kalitesinin ayrıntılarını öğrenmeye hazır mısınız? Cildin derinlemesine nemlendiği, pürüzsüzleştiği, ince çizgilerin giderildiği, esneklik ve parlaklık kazandığı bir cilde kim “hayır” diyebilir ki…

 

Derinlemesine nemlendirme

 

Op. Dr. Topçu “Küçük bir dokunuşla derinlemesine nemlendirme” kadınların yeni mottosu. Çünkü bu yeni uygulama, hem etkisi, hem de sunduğu çözümlerle birçok kişinin derdine çare olacak. Dört ayrı bölgede uygulayabileceğiniz bu yöntem ciltte yaşanabilecek sorunların çoğuyla birden savaşıyor. Cilt kalitesini iyileştiren, tek uygulamayla dokuz aya kadar etkisini sürdüren bir uygulama. Hyaluronik asidin intradermal cilt altına uygulaması; cilt pürüzsüzlüğünü iyileştiriyor ince çizgileri yok ediyor, cilde pürüzsüzlük kazandırıyor, akne lekeleri ve kırmızı lekelerin görünümünü azaltıyor, cildi nemlendiriyor ve cilde elastikiyet kazandırıyor. Ve size sadece kendinize güvenmek, derinden ışıldamak kalıyor” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X