Kim bu çocuk?

Ali Ay yönetiminin aldığı bilgiler arasında ‘Emre Mor modeli’ tarzında ifadeler olduğu da öğrenildi. Orta sahada görev yapan Ozan Can Kökcü büyük merak uyandırdı.

Kim bu çocuk?

Bursaspor’un önceki gün renklerine bağladığı Ozan Can Kökcü, yeşil beyazlı camiada büyük merak uyandırdı. Ali Ay yönetimin gizli bir şekilde yürüttüğü bu transferde scouting ekibinin payı büyük oldu. Bursaspor yönetiminin uzun bir süre takip edilen 18 yaşındaki orta saha oyuncusu için Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’den de bilgi aldığı belirtildi. Terim’in de Azerbaycan Ümit Milli Takımı forması giymesine rağmen bir süre Ozan Can’ı izlettiği ve Bursaspor yönetimine bu yönde olumlu görüş belirttiği öğrenildi.

AİLESİ ETKİLİ OLDU

​Hatta Ali Ay yönetiminin aldığı bilgiler arasında ‘Emre Mor modeli’ tarzında ifadeler olduğu da belirtildi. Genç futbolcunun yeşil beyazlı kulübe transferinde ailesinin büyük rol oynadığı ve Bursaspor’da ısrar ettikleri de bildirildi. Özellikle son dönemde ismi Fenerbahçe ile anılan Ozan için menajeri Muzzi Özcan’ın bu konuda ısrarcı olduğu ancak ailenin kararından dönmediği öğrenildi.

FRİKİKTEN ATIYOR

Scouting ekibinin başındaki Özhan Pulat’ın ise transfer sürecinde Kökcü ailesiyle yakın diyaloglar kurduğu ve gerek Bursa’yı gerekse Bursaspor’u anlattığı bildirildi. Frikik golleriyle adından söz ettiren Ozan Can Kökcü’nün sözleşmesi 1 Temmuz 2017’den itibaren geçerli olacak. Bu arada Teknik Direktör Mutlu Topçu’nun da bu transfer sürecinde Ozan ve ailesiyle yapılan görüşmelere katıldığı belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X