Kim tutar Timsah`ı

Ligin en çok gol atan takımı olan yeşil beyazlılar, dış saha puan durumunda da zirvede yer alıyor. Kalesinde 8 gol gören Güneş`in öğrencileri bu özelliğiyle başları çekiyor.

Kim tutar Timsah`ı
Spor Toto Süper Lig’de Bursaspor açısından işler oldukça iyi gidiyor. Eleştirilerle başladığı sezonda iyi futbol oynamasına rağmen tabelada istediklerini yapamayan yeşil beyazlılar, son haftalarda gündeme oturmuş durumda. Eskişehirspor karşısında 2-0 önde olduğu maçı 2-2 bitirdikten sonra şaha kalkan ve Balıkesirspor’u deplasmanda 5-0, Sivasspor’u ise Atatürk Stadı’nda 3-0’la geçen yeşil beyazlılar,13 puanla 5.basamakta bulunuyor.
 
Deplasmanın kralı
 
Timsah, 8 hafta sonunda birçok ünvanı da eline geçirdi. Rakip fileleri şuana kadar 14 kez sarsan Bursaspor, bu özelliğiyle Spor Toto Süper Lig’in en çok gol atan takımı durumunda bulunuyor. Şenol Güneş’in talebelerini 13’er golle Mersin İdman Yurdu ve Kasımpaşaspor takip ediyor. Bursaspor dış saha puan durumunda da ligin en başarılı takımı durumunda.
 
Tek sorun iç saha
 
Şuana kadar oynadığı 4 deplasman maçından 3 galibiyet elde ederek 9 puan toplayan yeşil beyazlıları aynı puanla Slaven Bilic yönetimindeki Beşiktaş izliyor. Şenol Güneş’in öğrencilerinin tek sıkıntı yaşadığı konu iç saha maçları. Tek galibiyetini Sivasspor karşısında elde eden Bursaspor, Galatasaray ve Beşiktaş’a mağlup olmuş, Eskişehirspor’la ise puanları paylaşmıştı. Timsah, yediği 8 golle de ligin en az gol yiyen ekiplerinden bir tanesi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X