Kimler yoktu ki!

Dünkü Dinamo Bükreş karşılaşmasını birçok tanıdık isim de takip etti.

Kimler yoktu ki!

Timsah’ın eski futbolcularından Ömer Erdoğan ve Yusuf Tokaç şuan Gölbaşıspor’un Başkanlığını yapan Erkan Özbey ile Orhangazispor Teknik Direktörü Nevzat Dinçbudak’da 90 dakikayı izleyenler arasındaydı. 

Taraftar her yerde

Dinamo Bükreş karşısında da taraftarlar Bursaspor’u yalnız bırakmadı. Yaklaşık 30 kadar yeşil beyaz sevdalısı 90 dakika boyunca takımlarına büyük destek oldu. Taraftarlar maçın ardından futbolcularla bol bol fotoğraf çektirdi. 

Menajerler cirit attı

Birçok menajer Bursaspor’un kapısını aşındırmaya devam ediyor. Dinamo Bükreş karşısında da birçok tribündeki yerini alırken, bazılarıyla Başkan Recep Bölükbaşı’nın görüşmeler yapması dikkat çekti. Menajerlerin hedefinde özellikle Ozan Tufan vardı. 

Gençler’in heyecanı

Teknik Direktör Şenol Güneş dünkü karşılaşmada U-21’den kampa getirdiıi genç isimlere de şans verdi. Mertcan Erdem, Enes Ata, Oğulcan Şahin, Süheyl Çetin ikinci yarıda forma giyerken, performanslarıyla göz doldurdular. 

Eksik kapatıyorlar

Teknik Direktör Şenol Güneş, Dinamo Bükreş karşısında Jose Fernandao ve Renato Civelli’yi oynatmadı. Kampa geç katıldıkları için kondisyon eksiği bulunan ikili, yardımcı antrenör Şeref Çiçek nezaretinde çalıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X