‘Kimse Bursaspor’dan üstün değildir’

Başkan Recep Bölükbaşı, “Volkan Şen’le ilgili yönetim ve teknik heyet üzerine düşeni yapmıştır. Artık bu karardan dönüş olmaz” dedi.

‘Kimse Bursaspor’dan üstün değildir’

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Volkan Şen’in camiaya yanlış yaptığını söyledi… 3 gün sonra oynanacak kupa maçı öncesi böyle bir durumun ortaya çıkmasının camiaya zarar verdiği anlatan Bölükbaşı, “Ben ve yönetimim Volkan’ın takımda kalması için her türlü fedakarlığı yapmıştır. Hocamız Ertuğrul Sağlam’ın ikna çabaları da yetersiz kalmıştır. Kısaca, biz kulüp olarak üzerimize düşeni yerine yerine getirdik. Artık aldığımız karardan geri dönüş olmaz” diye konuştu.

AKLINI KARIŞTIRIYORLAR

Bursaspor altyapısında yetişmiş bir futbolcunun, “Ben bu takımda oynamak istemiyorum” deme lüksüne sahip olmadığını ifade eden Bölükbaşı, “Ayrılmak isteyebilirsin ama bunun yolu bu olmamalı. Kendisi –oynamam- diyor ama bize gelen herhangi bir resmi teklif yok. Volkan’ın aklını karıştıranlar var. Bunları da zamanı gelince açıklayacağım. Kimse Bursaspor’un üstünde değildir” diye konuştu.

2-3 TRANSFER YAPACAĞIZ

Bursaspor’un büyük bir kulüp olduğunu vurgulayan Başkan Bölükbaşı, “Bu tür sıkıntılar yaşanabilir ama üzerinde çok fazla durmamalıyız. Önümüzde çok önemli bir maç var. Sadece Volkan’ı konuşursak takımdaki diğer oyunculara haksızlık etmiş oluruz. Bursaspor’da herkesin yeri dolar. 2-3 önemli transfer daha gerçekleştireceğiz. Takımımız iyi durumda. Bu sezon zirvenin en büyük ortaklarından biri olacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

TFF SÜPER KUPA ÖNCESİ ORTAK BASIN TOPLANTISI YAPILACAK

Galatasaray ile Bursaspor arasında oynanacak TFF Süper Kupa 2015 öncesi cuma günü Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ile iki takımın kaptanlarının katılacağı ortak bir basın toplantısı düzenlenecek. Ankara’daki JW Marriott Hotel’de bulunan Angora III Salonu’nda yapılacak basın toplantısı saat 19.30’da başlayacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X